Zece persoane, reținute pentru proxenetism în Capitală

0

Zece persoane au fost reţinute pentru proxenetism, în Capitală. Poliţiştii au descins la patru adrese unde existau informaţii că sub paravanul unor saloane de masaj se practică prostituţia, potrivit Poliţiei Capitalei.

Poliţiştii bucureşteni au descins la patru adrese unde se bănuia că cinci persoane, patru bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 24 şi 38 de ani, controlează mai multe tinere care practică prostituţia în saloane de masaj care funcţionează aparent legal, relatează Romaniatv.net.

„Din datele şi probele administrate a rezultat presupunerea rezonabilă că membrii grupului, format din patru bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 24 şi 38 de ani, beneficiază de sume de bani şi diverse foloase de pe urma practicării prostituţiei de către mai multe femei, sub paravanul unor saloane de masaj aparent legale”, se arată într-un comunicat transmis vineri de Poliţia Capitalei.

În urma percheziţiilor au fost găsite 14 femei care, împreună cu membrii grupului, au fost conduse pentru audieri la sediul Serviciului Investigaţii Criminale – Sector 4.

Zece persoane au fost reţinute şi urmează să fie duse la Judecătoria Sectorului 4 cu propunere de arestare preventivă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.