Victor Ponta: Nu candidez la Congresul PSD!

Share:

Victor Ponta spune că nu candidează la nicio funcţie în partid până nu îşi rezolvă problemele cu Justiţia. Anunţul a fost făcut de prim-ministru în această seară, într-o intervenţie televizată. Şeful Executivului a spus că aşteaptă, mai întâi, ca dosarul penal care-l priveşte să fie rezolvat cât mai repede. El spune şi că o decizie recentă a Curții Europene de Justiţie l-ar favoriza.

„Să fie foarte clar un lucru, nu candidez la congres la nicio funcție în partid și nu voi candida nici în viitor la nicio funcție până nu îmi rezolv problema judiciară extrem de gravă, că acum 8 ani, ca la Radio Erevan, n-am dat, de fapt am plătit eu 51.000 de lei pe care nu i-a plătit Șova. Ok, o să mă duc, o să explic”, a spus Victor Ponta.

„Am tot interesul să ajung cât mai repede în faţa unor judecători. Va dau un singur argument: de exemplu, pe 3 septembrie, cred că am avut şi eu anumit noroc, Curtea Europeană de Justiție a decis într-un caz identic cu al meu: serviciile de asistenţă juridică se plătesc aşa, adică exact ce m-au acuzat procurorii pe mine. Deci vreau să mă duc în instanţă, să depun hotărârea Curţii Europene de Justiție”, a adăugat premierul.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.