Concert-eveniment la Timișoara

Muzicianul Adam Ben Ezra va urca, marți 15 septembrie, pe scena Teatrului Național din Timișoara, orașul de pe Bega fiind singurul din România în care instrumentistul concertează în cadrul turneului său european.

Adam Ben Ezra a început să cânte la vioară la vârsta de cinci ani, iar la chitară de la vârsta de nouă ani. La 16 ani a descoperit contrabasul, experiență care i-a schimbat viața, cu bogăția sunetului său. În ultimii ani a învățat singur să cânte la clarinet, oud, flaut și cajon.

”Fie că interpretează materiale originale sau aranjamentele sale de cover-uri create într-un mod extraordinar, Adam Ben Ezra este o forță creatoare ce poate transforma într-o clipă o încăpere plină de străini în fani devotați. Indiferent dacă interpretează solo sau ca parte a trio-ului său cu percuție și chitară, concertele nu sunt identice; talentatul muzician trece de la un instument la altul, uneori în timpul aceluiași cântec, fără a pierde ritmul. Folosind o inteligentă combinație de efecte și pedale, Adam repetă în mod regulat notele sale pentru a oferi un autentic perete de sunet, demn de o mică orchestra”, transmit organizatorii evenimentului.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.