Atanasiu ar susține un reprezentant UNPR la Primăria Capitalei

0

Copreședintele PNL București Teodor Atanasiu a declarat marți că PNL ar susține „cu plăcere” propunerea ca reprezentantul UNPR Marin Ștefănel să preia mandatul de primar general interimar dacă acesta ar fi de acord cu propunerile PNL și ar face parte dintr-o majoritate susținută de liberali.

„Dacă există o majoritate din care să facă parte domnul respectiv care să fie în acord cu propunerea PNL și acea majoritate să îl desemneze, cu plăcere”, a afirmat Atanasiu la sediul PNL, întrebat dacă reprezentantul UNPR în CGMB Marin Ștefănel, ar putea fi susținut de liberali pentru funcția de primar general interimar.

Liberalii nu doresc să preia mandatul de primar general interimar al Capitalei în urma suspendării lui Sorin Oprescu, însă propun partidelor reprezentate în CGMB un acord în baza căruia să se discute o soluție în acest caz, a declarat, marți, Teodor Atanasiu.

Potrivit liderului liberal, „dacă se va găsi o majoritate care să îmbrățișeze acest acord”, atunci PNL este dispus să discute „despre orice soluție pentru numirea unui primar interimar care să respecte acest acord”. În cazul în care acordul propus de liberali nu va fi acceptat de celelalte forțe politice, PNL va rămâne în Opoziție, a explicat Atanasiu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.