Maradona îi atacă dur pe Blatter și Platini

0

Legendarul fotbalist argentinian Diego Armando Maradona a lansat un nou atac la adresa conducătorilor fotbalului mondial și european, afirmând președintele FIFA, Sepp Blatter, „l-a învățat să fure” pe francezul Michel Platini, președintele UEFA și candidat la succesiunea elvețianului.

„Sunt în afara tuturor acestor lucru pentru că cineva cu numele de Blatter mi-a închis toate porțile”, a declarat fostul căpitan și selecționer al Argentinei, într-un interviu acordat postului napolitan de televiziune Piuenne. Afirmațiile sale au fost reluate marți de cotidianul sportiv italian Corriere dello Sport.

„Însă eu nu sunt un hoț. Blatter a făcut mult rău fotbalului și, alături de Platini, au creat o comedie. Ei lasă impresia că sunt separați, unul la FIFA și altul la UEFA, când de fapt au fost mereu unul alături de celălalt”, a adăugat cel supranumit „Butoiașul atomic”.

„Iar Blatter n-a putut să-l învețe decât să fure pe Platini”, a conchis Maradona.

Starul argentinian a precizat, pe de altă parte, că a ajuns la un acord cu Prințul Ali al Iordaniei, un alt candidat la președinția FIFA: „Dacă el va câștiga alegerile, îi voi fi alături în calitate de vicepreședinte”, a dezvăluit argentinianul.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.