Năstase, despre criticile Ungariei la adresa lui Ponta

0

Adrian Năstase spune că atacurile oficialilor de la Budapesta la adresa premierului Victor Ponta sunt efectul dosarului pe care șeful Executivului român îl are la DNA.

„Mai am doua zile de vacanța. Urmăresc insa cu atenție ce se întâmpla pe tema refugiaților. De altfel, săptămana viitoare, la Fundație, vom organiza o dezbatere pe aceasta tema. Ideea solidaritatii europene pare sa-si fi pierdut fundamentul. Germania dorește probabil sa-si consolideze politica demografica, pe modelul Commonwealth-ului britanic, Anglia vrea sa ia Refugiați direct de la „producător”, din Siria, alegând probabil, doar „muc si sfârc”. Americanii vor face probabil un film despre refugiati, in care vor arată grozăvie exodului, film care va lua Oscarul si pe care se vor încasa bani buni. Pare ciudat, dar in România nu vrea nimeni sa se refugieze.
P.S. Efectul politic al dosarului deschis lui Victor Ponta s-a văzut in disputa recenta cu reprezentanții guvernului ungar. Nu i se răspunde cu contra-argumente ci cu faptul ca are basca de la DNA…”, scrie Năstase pe blogul personal.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.