Noaptea Albă a Filmului Românesc

Share:

Pasionatii de cinematografie Sunt asteptati, vineri, de Noaptea Albă a Filmului Românesc, în opt locuri din București, Incepand cu ora 18,00, la ONU Festin cu filme românești, în Compania regizorilor ȘI Actorilor.

Potrivit Unui comunicat transmisiun joi AGERPRES, spectatorii vor AVEA ocazia de a afla mai multe despre filmele vizionate, directă de la realizatori la: Cinema Studio, CinemaPRO, Cinema Elvire Popesco, Muzeul Național al Țăranului Român, Sala ARCUB, Dianei | 4 J ” ai Bistrot, Deschis Gastrobar.

UNUL Dintre Cele mai așteptate filme ale cinematografiei, proiectat version Premieră la Noaptea Albă a Filmului Românesc, „Un etaj mai jos” (r. Radu Muntean), ISI asteapta Fanii version prezența Echipei, atat la Cinema Studio de la ora 20,00, CAT ȘI la Cinema Elvire Popesco de la ora 22,00.

Regizoarea Ana Lungu VA fi prezentă la Avanpremiera Filmului „Autoportretul UNEI fete cuminti”, de la ora 22,30 la Cinema Studio, pentru o sesiune de Intrebari si Raspunsuri.

Proiectat version Avanpremiera, filmul surpriza al acestei Ediții ÎI aduce Alături de spectatori pe regizor ȘI O Parte DIN Echipa Filmului, Incepand cu ora 20,00, la Cinema Elvire Popesco.

Printre invitatii Evenimentului se numără ȘI regizorul Tudor Giurgiu ȘI Actrita Andreea Vasile. Cei doi vor fi prezenți la vizionarea Filmului „De ce eu?” ȘI vor Răspunde întrebărilor Tuturor curioșilor despre Cazul Panait, Dupa proiecția de la ora 22,00, la CinemaPRO.

Comunicatului Potrivit, documentarele serii sunt in prim-planului în CEEA CE Priveste Numarul invitaților prezenți la Vizionare. UNUL Dintre Cele mai premiate Documentare românești, „Toto ȘI Surorile lui” (r Alexandru Nanau.), Selectat la Premiile Academiei de Film de EUROPENE, VA fi proiectat version prezența protagonistului, Totonel, la Dianei | 4, Incepand cu ora 19,00. Version Aceeasi Locatie-Gazda, regizorii Mihai Voinea, Mihai Mincan ȘI Cristian Delcea se vor întâlni cu Pasionatii de șah, de la ora 21,15, pentru vizionarea Filmului Bondoc, IAR regizorii Alexandru Mavrodineanu si MIHAI Grecea vor Povești cu publicul despre „Mami” – Mihăiță Nicolae, cel mai version Vârstă pilotul Activitate, Dupa proiecția Filmului „Omul pasăre”, programată pentru ora 23,00.

La Muzeul Național al Țăranului Român – Studioul Horia Bernea, vor spectatorii Reclamatia a afla mai multe despre „Rețeaua citostaticelor” ȘI Drumul medicamentelor citostatice de la mai multe farmacii DIN Austria ȘI Ungaria pana la pacienții din România, directă de la regizorul Claudiu Mitcu SI „Capul rețelei „, Vlad Voiculescu, Dupa proiecția documentarului” Rețeaua „, de la ora 22,30, regizoarea IAR Oana Giurgiu VA oferi o lecție de istorie Foarte interesanta ȘI necesară, Prin documentarul” Aliyah DaDa „, Programat la ora 00,00, povestind Mai multe despre publicului o comunitate de Evrei, îngrijire, acum 133 de ani, pleca DIN Moinești spre Țara sfântă, pentru un înființa una Dintre Primele colonii evreiești din Palestina, mai Informează Sursa citată.

Noaptea Albă a Filmului Românesc Este organizat Eveniment ONU de Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc ȘI Asociația Film si cultura urbana, cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.