Spectacole muzicale şi activităţi de weekend pentru copii

0

Evenimentele organizate de Primăria Sectorului 3 în cadrul ‘Stagiunii muzicale estivale’ şi ‘Simfoniilor de vară’ vor avea loc începând din acest weekend, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 17.30, respectiv 19.30.

Astăzi, în parcul Alexandru Ioan Cuza (foişorul de pe aleea principală), bucureştenii o pot asculta, de la ora 20.00, pe Alexandra Uşurelu. Aceasta a lansat în 2015 primul său album, ‘La capătul lumii’.

Tot în parcul Alexandru Ioan Cuza vor cânta sâmbătă, 19 septembrie, începând cu ora 17.30, formaţia Trei parale, iar duminică, 20 septembrie, orchestra La Musica.

Copiii se vor întâlni sâmbătă, de la 10.30, la ‘Foişorul copiilor’ din parcul Alexandru Ioan Cuza, cu personajele lui Caragiale, într-un spectacol al Teatrului Masca. Duminică aceştia pot participa la spectacolul interactiv ‘Didi, veveriţa şi copacul neprietenos’ oferit de Mini-ArtShow, precum şi la atelierul de creaţie ‘Ursuleţi de catifea’.

De asemenea, cvartetul Bella Musica va susţine sâmbătă, de la ora 19.30, un concert, în cadrul stagiunii ‘Simfonii de vară’ din parcul Colţea, iar duminică, de la ora 17.30, vor urca pe scenă Orchestra Angely’s Symphonic şi corul Divina Armonie, dirijor Marius Firca.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.