Liberalii vor depune luni o moțiune de cenzură!

0

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a spus, în cadrul discursului de la Liga Aleșilor Locali PNL, care s-a desfășurat vineri și sâmbătă la Poiana Brașov, că PNL a decis să depună luni o moțiune de cenzură pe tema lipsei de credibilitate a Guvernului generată de probleme în justiție ale premierului Victor Ponta.

Astfel, Gorghiu a făcut un apel către toți cei care sunt parlamentari și se află în coaliția care susține Guvernul să susțină moțiunea de cenzură a PNL.

În discursul său, Gorghiu a mai precizat că știe că „nu a fost ușor în fața aceleași mașinării roșii de furat voturi”.

„PNL este partidul pe care cei mai mulți români l-ar vota. Peste 40% ne-ar vota. Nu sondajele câștigă încrederea electoratului ci dumneavoastră. PNL va câștiga dacă vom reuși să rămânem modești și solidari cu electoratul din România. Uniți în interiorul partidului, mai ales uniți în interiorul partidului. Vreau să va mai spun ceva despre reprimirea a fiilor risipitori și despre candidatura celor care vin de la alte partide pentru a lua lumina liberală înaintea sfintelor alegeri:

Și dumneavoastră ați avut vânătăi, o mână ruptă la bugetul local. Dar sunteți aici. Îi putem înlocui pe cei care au plecat cu oameni tineri, dornici să facă performanță. Chiar dacă nu vom câștiga imediat, vom crește sănătos și la următoarele alegeri îi vom înlocui pe primarii PSD care cred că sunt de neînlocuit.

Fiecare organizație județeană are libertatea de a decide, dar va avea responsabilitatea rezultatelor. Veți decide în cunoștiință de cauză știind pe cine vă puteți baza. Dar nu vom ierta contr-performanța. Aceasta nu are ce cauta în PNL”, a spus Gorghiu, potrivit mondonews.ro.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.