Mădălin Voicu ar putea prelua șefia TVR

0

Mădălin Voicu a declarat, vineri, în contextul în care în presă au apărut informații potrivit cărora acesta ar urma să preia șefia TVR, că s-ar gândi la această posibilitate doar dacă televiziunea de stat s-ar închide pentru o perioadă limitată de timp și s-ar organiza concursuri pentru fiecare post.

Totodată, Voicu a precizat că i s-a propus funcția de președinte director general al Televiziunii Române în primăvară, dar a refuzat, explicând că trebuie să fii “inconștient sau prost” să preiei frâiele dezordinii din TVR.

„Eu exclus. Este o balivernă. Nu ştiu cine a scos-o. Cine va merge la TVR, în condiţiile astea, cu aproape 2 miliarde datorii şi cu o dezordine organizată acolo, trebuie să fii inconştient, dacă nu prost. Propunerea a fost făcută în primăvară, dar am refuzat-o. Eu pot să mă gândesc să preiau TVR doar dacă se închide mâine pentru două luni și se face concurs pentru fiecare post”, a spus Voicu la Antena 3.

Mădălin Voicu a anunțat, miercuri, că renunță la funcția de consul la Berlin. Acesta a motivat prin faptul că „cineva a vrut să îmi pună piedică. Eu bănuiesc şi cine. E din România. Mie îmi trebuiau nişte avize şi alea nu au venit’.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.