Pandurii nu a avut milă de ASA Târgu Mureş

ASA Târgu Mureş a plecat învinsă din Oltenia, după un meci incendiar în compania Pandurilor.

Pandurii a deschis scorul în debutul partidei, după o acţiune personală a lui Răduţ. Mingea a ajuns la Nicoară, care a şutat impecabil de la marginea careului, fără speranţe pentru portarul oaspeţilor (’10). ASA a reuşit să egaleze, însă golul a fost anulat pentru offside (’20). Zece minute mai târziu, ardelenii puteau primi penalty la duelul dintre Romario şi Filipetto, însă centralul partidei nu a acordat nimic. Mureşenii au fost ghinionişti în minutul 45, atunci când mingea şutată puternic de Golanski a lovit bara porţii lui Mingote.

Nemulţumiţi de rezultat, cei de la ASA au început în forţă repriza secundă şi au avut prima mare ocazie de gol! Gabi Mureşan a şutat violent, mingea fiind deviată cu greu în corner de Vasco Herculano (’58). Oaspeţii au continuat să preseze, însă cei care au înscris au fost gorjenii. Hora a dublat avantajul gazdelor, cu o finalizare simplă, după o pasă excelentă primită de la Nistor (’78). Pentru ca dezastrul să fie complet pentru ASA, Pedro a fost eliminat după un fault la Munteanu (’89).

S-a terminat 2-0 şi Pandurii urcă pe locul trei în clasament, cu 19 puncte, la un singur punct de liderul Astra. ASA Târgu Mureş ocupă locul cinci, cu 17 puncte.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.