Oprescu a suferit un infarct

0

Sorin Oprescu, primarul suspendat al Capitalei, a fost transportat de urgenţă la spital luni seară, după ce i-a fost rău în Arestul Poliţiei Capitalei. Potrivit primelor informaţii, Oprescu ar fi suferit un infarct. Oprescu este diagnosticat cu diabet, însă problemele se pare că au fost ceva mai grave, decizia privind transportul la spital fiind luată de medicul de la cabinetul din incinta Arestului Central. El nu ar fi fost înregistrat la niciun spital, potrivit surselor medicale citate de România TV, şi nici nu s-a stabilit la ce spital va fi dus.

Sorin Oprescu ar fi fost internat la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti, acolo unde a fost director înainte de a deveni primar al Capitalei, însă alte surse vorbesc de o internare la Spitalul „Sf. Ioan”. Medicii de la această instituţie susţin, însă, că nu ar fi internat acolo.

Oprescu a fost dus la spital cu o ambulanţă de la Arestul Central. Viorel Mocanu, unul dintre apărătorii lui Sorin Oprescu, a declarat că şefii de la Arestul Central au refuzat să-i comunice şi lui, şi familiei primarului la ce spital a fost transportat acesta. Viorel Mocanu a explicat, la România TV, că a aflat despre faptul că Sorin Oprescu a fost dus la spital în mod întâmplător, atunci când a solicitat să îşi poată vedea clientul pentru a discuta cu acesta despre motivarea Curţii de Apel Bucureşti privind rămânerea sa în arest preventiv.

Potrivit avocatului său, Sorin Oprescu suferă de diabet de tip II, cronic, care trebuie ţinut atent sub control, însă a explicat că cererea de înlocuire a măsurii arestului preventiv nu are la bază motive medicale.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.