Ponta continuă să țină cu dinții de funcția de premier!

Preşedintele interimar al PSD Liviu Dragnea i-a convocat, duminică, pe liderii partidului pentru a stabili ultimele detalii legate de Comitetul Executiv de luni. Acesta a precizat că la şedinţă nu s-a discutat despre soarta lui Victor Ponta, trimis în judecată pentru fapte de corupţie , şi că s-a întâlnit cu premierul Victor Ponta duminică, de ziua de naștere a acestuia.

Liderii PSD s-au întâlnit duminică, la sediul central, unde au discutat în marja Comitetului Executiv care va avea loc luni, potrivit România TV. La discuţii au participat preşedintele interimar al PSD Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea, secretarul general și secretarii adjuncți, liderii de grup din Parlament și câțiva lideri de organizații, relatează Romaniatv.net.

După Biroul Permanent pe care l-am avut la partid, i-am cerut secretarului general sa pregatească documentele pentru mâine.  La Comitetul Exectiv de luni trebuie să adoptăm data congresului, regulamentul de organizare a scrutinului universal, pentru că preşedintele PSD este ales de toţi membrii şi să stabilim principiile de modificare a statului, care vor fi adoptate în prima formă, luni și să fie prezentate în congres. De asemnea, tot luni vom vorbi despre anunţata moţiune de cenzură şi voi propune colegilor să nu o votăm„, a declarat Liviu Dragnea, duminică, la plecarea de la partid.

Iniţial, presa a scris că în cadrul întâlnii informale de duminică, liderii PSD au discutat despre situaţia lui Victor Ponta, având în vedere că a fost trimis în judecată, iar opoziţia a decis să iniţieze o moţiune de cenzură pe care o va depune luni.

Liviu Dragnea a precizat că la şedinţa de la partid de duminică nu s-a discutat despre Victor Ponta. „Nu s-a discutat despre Victor Ponta. Am văzut în presă că am avut o întâlnire de taină fără Victor Ponta”, a precizat Liviu Dragnea.

Președintele interimar al PSD a precizat că s-a întâlnit cu Victor Ponta duminică, de ziua de naștere a acestuia, și că au discutat teme legate de partid. „Ne-am întâlnit duminică, în jurul prânzului, de ziua lui. I-am urat foarte multă sănătate și numai lucruri bune. Am discutat despre Comitetul Executiv de luni, unde o să vină, o să participe. (…) Victor Ponta, așa cum a anunțat pe rețeaua de socializare, își menține punctul de vedere, vrea să rămână în fruntea Guvernului iar PSD, cum am spus și eu zilele trecute, nu dorește să părăsească guvernarea„, a afirmat Liviu Dragnea, după ședința cu liderii PSD.

Dragnea a afimat că îl susține în continuare pe Victor Ponta pentru a rămâne în funcție.

Totodată, luni ar putea avea loc o ședință a coaliției de guvernare despre situația premierului, a adăugat Dragnea, menționând că va lua legătura cu liderii partidelor din coaliție.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.