Sistemul cardului de sănătate funcționează și nu prea

Share:

Problema apărută la sistemul cardului de sănătate a fost remediată la ora 18,45, a precizat CNAS într-un comunicat transmis Agerpres.

Sistemul cardului de sănătate a funcționat offline de la ora 16,30 până la ora 18,45 din cauza unor variații de tensiune electrică.

În acest interval de timp furnizorii au putut acorda servicii medicale și farmaceutice în sistem offline, așa cum prevăd normele de utilizare a cardului național de sănătate.

Sistemul cardului de sănătate va funcționa offline pentru câteva ore din cauza unor variații de tensiune electrică, a precizat luni CNAS într-un comunicat remis presei. „Din cauza unor variații de tensiune electrică, sistemul cardului de sănătate nu mai funcționează online începând cu orele 16,30. Specialiștii lucrează pentru remedierea defecțiunii și apreciem că în termen de maximum 3 ore sistemul va funcționa în parametrii normali”, susține sursa citată.

Totodată, CNAS subliniază că în acest interval furnizorii vor acorda servicii medicale și farmaceutice în sistem offline, așa cum prevăd normele de utilizare a cardului național de sănătate.

„Pe site-ul CNAS a fost postat anunțul de avertizare a furnizorilor despre această situație”, se mai arată în comunicat.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.