Libra Internet Bank organizează gratuit workshop-uri pentru IMM-uri

0

Libra Internet Bank organizeaza in perioada septembrie – noiembrie 2015 o serie de  workshop-uri pe tema “Finantari accesibile prin garantii acordate de Uniunea Europeana”.

Workshop-urile se adreseaza IMM-urilor din Romania si detaliaza oportunitatile de finantare oferite de noile produse de finantare cu garantie 50% acordata prin programul COSME, Competitiveness of Enterprises and Small and Medium-sized Enterprises (SMEs).

In sesiunea din septembrie, workshop-urile se vor desfasura in urmatoarele orase:

– Oradea – 22 septembrie

– Bucuresti – 24 septembrie

– Ploiesti – 25 septembrie

Libra Internet Bank este prima banca din Romania care a semnat acordul de garantare COSME cu Fondul European de Investitii, prin care companiile beneficiaza de comison zero de garantare si garantii de pana la jumatate din valoarea creditului.

Prin acest acord, peste 1600 de companii vor putea beneficia de finantate in conditii avantajoase, Libra Internet Bank dispunand de un plafon de 240 milioane lei pe o perioada de 3 ani.

Beneficiarii finantarii prin programul COSME sunt IMM-uri din toate domeniile de activitate, inclusiv agricultura si profesii liberale (medici si farmacisti).

Participarea la workshop este gratuita si se face in limita locurilor disponibile prin completarea formularului.

Libra Internet Bank ofera o gama completa de produse si servicii financiare prin intermediul unei retele de41 de unitati in principalele orase din tara. La iunie 2015, Banca a raportat un profit record de 11,8 milioane lei, in crestere cu 40% fata de aceeasi perioadă.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.