Popescu Piedone vrea un nou mandat la Primăria Sectorului 4

0

Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 4, spune că nu va candida la Primăria Capitalei la alegerile locale de anul viitor şi se va înscrie din nou în cursa pentru Primăria Sectorului 4.

Cristian Popescu Piedone vrea un nou mandat la Primăria Sectorului 4. Edilul a făcut anunţul, joi, pe pagina sa de Facebook, unde a postat şi un clip referitor la şcolile modernizate din sectorul 4.

„Am rămas plăcut surprins de această inițiativă a directorilor unor unități de învățământ preșcolar și liceal din Sectorul 4 care, din resurse proprii, au contribuit la realizarea acestui material video care prezintă ceea ce am reuşit să realizăm, în planul dezvoltării sistemului educaţional.

Deşi nu avem un buget generos, precum alte sectoare ale Capitalei, ne-am străduit să asigurăm copiilor care studiază în Sectorul 4 condiţii optime desfăşurării procesului de învăţământ. Consider că mulţumirile adresate le merită în primul rând dumnealor, ca dascăli, îndrumători ai unor cariere şi formatori ai unor caractere, la fel de mult cum cred că nu trebuie să ni se mulţumească nouă, ca autoritate locală! Este de datoria noastră să acţionăm în acest sens, este ceva ce ţine de normalitate şi de obligaţiile pe care le impune munca în administraţia publică locală!

Voi continua şi de aici înainte să mă implic şi să sprijin dezvoltarea Sectorului 4! Rămân acelaşi şi voi rămâne credincios Sectorului 4, contrar unor zvonuri care încearcă să mă creioneze drept candidat la Primăria Capitalei! Nu, nu voi candida la Primăria Capitalei şi o repet din nou, răspicat: voi candida la Sectorul 4 şi mă voi considera onorat dacă cetăţenii, în situaţia în care se vor considera mulţumiţi de ceea ce am reuşit să realizez în sprijinul comunităţii locale, îmi vor acorda din nou încrederea şi votul lor! Eu rămân al Sectorului 4, asigurându-i că şi de aici înainte voi face tot ceea ce îmi stă în putinţă pentru a nu-i dezamăgi!”, scrie Piedone.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.