Șerban Nicolae renunță la candidatura la șefia PSD

Share:
Șerban Nicolae a transmis o scrisoare conducerii PSD în care acuză că noile prevederi privind alegerea preşedintelui partidului nu sunt transparente şi nu oferă şansa candidaţilor de a-şi prezenta viziunea asupra partidului.

Senatorul PSD Şerban Nicolae, care anunţase că intenţionează să candideze la şefia partidului, a renunţat la demers, transmiţând o scrisoare critică la adresa conducerii PSD în care acuză că organizarea Congresului este „profund viciată” şi cere stoparea întregiii proceduri, potrivit unor surse PSD, transmite Mediafax.

Șerban Nicolae a transmis o scrisoare conducerii PSD în care acuză că noile prevederi privind alegerea preşedintelui partidului nu sunt transparente şi nu oferă şansa candidaţilor de a-şi prezenta viziunea asupra partidului. În aceste condiţii, nu există o competiţie reală, spune Şerban Nicolae, potrivit unor surse social-democrate. Mai mult, senatorul acuză că întreaga procedură de organizare a Congresului este „profund viciată” şi din acest motiv renunţă la candidatură. El cere partidului să oprească procedurile pe actualele prevederi şi să se revină la forma veche de alegere a funcţiilor în partid.

Şi şeful PSD Bucureşti Robert Negoiţă a anunţat miercuri seară, într-un mesaj pe Facebook, că renunţă la intenţia de a mai candida la şefia PSD, după ce a auzit de candidatura lui Liviu Dragnea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.