Oprescu rămâne în arest preventiv

0

Primarul suspendat al Capitalei Sorin Oprescu rămâne în arest preventiv, ca urmare a deciziei Tribunalului Bucureşti. Magistrații au considerat cererea primarului general suspendat al Capitalei de înlocuire a arestului preventiv cu cel domiciliar sau control judiciar ca fiind neîntemeiată.

Sorin Oprescu, primarul Capitalei suspendat din funcție pentru fapte de corupție, a solicitat înlocuirea măsurii arestării preventive cu o măsură mai ușoară, cererea sa fiind judecată vineri, la Tribunalul București, relatează Romaniatv.net.

Oprescu, arestat preventiv pentru 30 de zile, a încercat să obţină o pedeapsă mai blândă şi să fie cercetat în arest la domiciliu sau sub control judiciar, însă nu a avut succes. Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au respins solicitarea sa.

Magistrații Tribunalului București au considerat drept neîntemeiată cererea primarului general suspendat al Capitalei, de înlocuire a arestului preventiv cu cel domiciliar sau cu control judiciar. Decizia poate fi contestată la Curtea de Apel București.

Sorin Oprescu acuză, în continuare, probleme de sănătate, ba chiar i s-a făcut rău joi în sala de judecată, înainte de începerea procesului. Escorta l-a scos din sală și l-a dus să ia aer, până ca dosarul său să fie luat în discuție.

Asta după ce Poliția Capitalei a respins, joi solicitarea lui Sorin Oprescu de a fi tratat, sub pază, la Spitalul Universitar de Urgență București. Poliția a considerat că lui Sorin Oprescu i se pot acorda îngrijiri și de către medicii Arestului Central.

Primarul suspendat al Capitalei a fost reținut în data de 5 septembrie, sub acuzația de luare de mită.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.