Scandal: Ponta, spionat în vizita de la Londra

Share:

Victor Ponta a fost spionat în vizita de joi de la londra. Premierul a mers împreună cu doi miniştri la o întâlnire cu conducerea BERD, dar la o televiziune de ştiri au apărut imagini prin care se susţine că Ponta a fost la cumpărături în capitala britanică, potrivit România TV. Nu este prima dată când apar imagini din deplasările lui Ponta, premierul fiind spionat şi în vacanţa din această vară. Iar imaginile au apărut la aceeaşi televiziune.

Ponta a discutat cu conducerea BERD despre planurile de investiţii şi a şi postat online imagini de la întâlnire.

Realitatea Tv a publicat însă fotografii cu Ponta pe străzile din Londra, susţinând că acesta a mers la cumpărături în capitala britanică. Jurnaliştii spun că Ponta era însoţit de 4 bodyguarzi, doi români şi 2 britanici, iar despre provenienţa pozelor susţin că acestea au fost primite de la un telespectator, potrivit România TV. Imaginile arată doar că Ponta este pe stradă.

Nu este de altfel prima dată când premierul este spionat în deplasările sale. În vară, când Ponta a mers cu familia în vacanţă în SUA, pe pagina de Facebook a unei apropiate a actualului şef al SIE, Mihai Răzvan Ungureanu, au apărut fotografii cu Ponta aşteptând în aeroport. Ulterior, Ponta a susţinut că a fost spionat de o agenţie americană privată.

Tot la Realitatea TV au mai apărut imagini cu Ponta şi dintr-o altă vacanţă, de data aceasta în Dubai, după alegerile prezidenţiale de anul trecut. Postul tv a susţinut şi atunci că imaginile, care îl arătau pe Ponta într-un club, au fost de asemenea primite de la un telespectator.

Ponta nu este singurul politician care a fost filat. În situația lui a fost și Elena Udrea.

„El este un privilegiat, că am înţeles că s-a plătit, mie mi se fac poze gratis. Nu exclud ca şi premierul să fi fost filat unde a fost el plecat”, a declarat în 11 august Elena Udrea.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.