Premierele weekendului în cinematografele din SUA

0

Filmul de animație ‘Hotel Transylvania 2’, cu vocile lui Adam Sandler și Selena Gómez,; alături de comedia romantică ‘The Intern’, cu Anne Hathaway și Robert De Niro, se numără printre premierele care ajung vineri în cinematografele din SUA, relatează EFE.

Selena Gomez îi împrumută vocea lui Mavis, fiica unică a contelui Drácula (Sandler), care după ce se căsătorește cu un om încearcă să-și convingă tatăl să-i accepte fiul care nu este probabil vampir.

Filmul prezintă prejudecățile din rândul oamenilor și vampirilor și trece printr-o perioadă de tranziție în care mesajul de toleranță este fundamental. Primul film lansat pe ecrane în 2012 a avut încasări de 360 de milioane de dolari în întreaga lume.

‘The Intern’, regizat și scris de Nancy Meyers, prezintă povestea unui văduv de 70 de ani (DeNiro) care decide să renunțe la viața de pensionar și să intre într-o mică fabrică de articole vestimentare, unde va intra într-o relație cu una din angajatele fabrici, mult mai tânără decât el, inclusiv cu directoarea (Hathaway).

Este vorba de al 6-lea film al realizatoarei americane, în a cărei filmografie se numără ‘What Women Want’ (2000) sau ‘Something’s Gotta Give’ (2006). Din distribuția filmului ‘The Intern’ mai fac parte Adam DeVine, Zack Pearlman și Rene Russo.

Vor fi lansate de asemenea pe ecrane drama ‘Stonewall’ și filmul de groază ‘The Green Inferno’.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.