BCF își continuă strategia bazată pe servicii inovative şi de calitate

Share:

„În urma succesului înregistrat de Campania Casa de Schimb BCF, în care ne-am propus să liberalizăm schimburile valutare şi să oferim tuturor clienţilor cursul de schimb valutar de pe contul PRIMUS by BCF, vom continua până la finalul anului 2015. Astfel, vânzarea şi cumpărarea de valută la costuri competitive, în condiţiile ofertei, nu mai sunt condiţionate de calitatea de client al Băncii Comerciale Feroviara”, se arată într-un comunicat remis de Banca Comercială Feroviara.

Concret, cursul valutar de schimb pe cont devine disponibil pentru orice persoană fizică ce se adresează casei de schimb valutar BCF, în limita a 2000 EURO pe zi, pentru moneda europeană. În data de 29 septembrie 2015, spre exemplu, Banca Comercială Feroviara cumpără EURO la preţul de 4.4030 RON şi vinde la preţul de 4.4200 RON, iar evoluţia de la o zi la alta poate fi urmărită direct pe site: http://www.bancaferoviara.ro/curs-valutar. Prin această campanie, Banca îşi continuă strategia bazată pe servicii inovative şi de calitate.

Ce înseamnă acest lucru şi cum ne ajută în viaţa de zi cu zi? În general, băncile oferă clienţilor care-şi deschid un cont bancar un curs valutar mai avantajos decât clienţilor care cumpără sau vând valută în mod izolat, fără a intra într-o relaţie de colaborare pe termen lung. Banca Comercială Feroviara renunţă acum la această practică. De altfel, la cursul de schimb oferit de contul PRIMUS by BCF, spread-ul (diferenţa dintre cursul de cumpărare şi cel de vânzare) este mai mic cu 15% decât cel mai mic spread standard la cele mai mari 10 bănci din România.

Produsul PRIMUS by BCF este un cont bancar lansat în anul 2014, transparent şi cuprinzător, la cele mai mici costuri de pe piaţă.

Banca Comercială Feroviara S.A. s-a lansat în anul 2009 cu un capital privat, integral românesc şi are în prezent 15 unităţi, în 11 oraşe importante ale ţării, oferind clienţilor săi, persoane fizice şi juridice, o gamă completă de servicii financiar-bancare, în lei şi valută: www.bancaferoviara.ro.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.