Barcelona obligă clubul Oţelul Galaţi să-şi schimbe sigla

Directorul sportiv al FC Oțelul, Cristian Munteanu, a anunţat că fosta campioană a României, în sezonul 2010/2011, a fost notificată de campioana Spaniei, FC Barcelona, să-şi schimbe logoul.

„Dacă aţi văzut, pe actuala emblemă apare şi Galaţi, asta a fost problema suporterilor, am trecut pe ea FC Oţelul Galaţi. Va trebui să renunţăm la această emblemă. Cu siguranţă vom reveni la emblema cu care Oţelul a câştigat campionatul şi Supercupa, cu care a jucat în Liga Campionilor.

Chiar dacă nu vrem, suntem obligaţi de Barcelona. Am primit somaţie, probabil ne-au acţionat şi în judecată. Trebuie să ne schimbăm sigla, pentru ca seamănă foarte mult cu cea a Barcelonei. Cineva de la Barcelona a văzut sigla şi ne-au trimis somaţie sau ne-au dat în judecată”, a declarat Cristian Munteanu la Radio Pro FM.

În prezent, Oţelul evoluează în Liga a II-a, Seria 1. După 5 etape, gălăţenii ocupă locul 8 (din 13 formaţii), cu 6 puncte (două victorii şi trei eşecuri), la 6 lungimi de undă de liderul Dacia Unirea Brăila.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.