Detalii șocante despre tânărul care a ucis un taximetrist

0

Necropsia a arătat că tânărul s-a înjunghiat de 18 ori, dintre care de două ori în inimă. El era consumator de droguri, iar analizele vor arăta dacă era sub influenţa narcoticelor şi în momentul sinuciderii.

Mihai avea 24 de ani şi pentru o perioadă a fost student la Universitatea Ovidius. Cu o seară înainte de tragedie, şi-a bătut cu sălbăticie mama pentru că nu i-a mai dat bani pentru droguri, relatează Romaniatv.net.

Timp de mai bine de 20 de ore, tânărul a bântuit apoi străzile din Constanţa. La un moment dat a urcat într-un taxi şi l-a înjunghiat pe şofer, apoi a intrat într-un local. Pentru ca barbatul era pe jumatate dezbracat si extrem de agitat, angajata barului s-a speriat si a apasat butonul de panica.

Un jandarm aflat în timpul liber a văzut totul şi a alertat autorităţile. Analizele au arătat că Mihai s-a înjunghiat de nu mai putin de 18 ori. Cele mai grave lovituri pe care şi le-a provocat cu un cuţit găsit pe tejgheaua barului au fost în inimă şi în plămâni. El a murit câteva minute mai târziu la spital.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.