„Marioara Murărescu- Din Inimă pentru Români”

0

Înființarea “Asociației Mărioara Murărescu” este proiectul pe care Marioara Murărescu nu a mai apucat să-l ducă la bun sfârșit. Prin realizarea acestui proiect se urmărește ducerea mai departe a tradițiilor și obiceiurilor românești, acest lucru fiind posibil cu ajutorul unor oameni de specialitate în domeniu.

Președintele și fondatorul “Asociației Culturale Marioara Murărescu”, Petre Murărescu, vă invită să participați joi, 1 Octombrie 2015, la Sala Mare a Palatului din București  ora 19:00 , la un spectacol extraordinar care nu întâmplător se intitulează “Marioara Murărescu – Din Inimă Pentru Români” , el păstrând continuitatea concertului omagial “In Memoriam Marioara Murărescu”.

„Dacă anul trecut am realizat un spectacol de calitate și bun gust în compania celor mai mari interpreți și colaboratori apropiați ai mamei mele , sperăm că și anul acesta prezența să fie la fel de mare pentru a ne putea bucura împreună de un repertoriu ales cu mare grijă la fel cum mama mea v-a obișnuit pe tot parcursul carierei sale”, a precizat Petre Murărescu.

Gazda serii nu mai are nevoie de nici o prezentare, ea fiind încântatoarea  Andreea Marin, iar spectacolul  va fi acompaniat de Orchestra Lăutarii din Chișinău, conducerea muzicală  fiind realizată de maestrul Nicolae Botgros.

Mari artisti precum Mioara Velicu, Nicolae Furdui Iancu, Veta Biris, Petrica Matu Stoian, Mariana Ionescu Capitanescu, Steliana Sima, Cornel Borza, Florentina si Petre Giurgi, Matilda Pascal Cojocarita si Stefan Cigu, Gavril Prunoiu si Grupul Doruri Muscelene, Felicia Stoian si Maria Coman, Luciana Vaduva, Gheorghe Gheorghe, Antoanela Ferche Butiu, Liviu Butiu, Cornelia Neaga si Ansamblul Barcaul din Simleul Silvaniei, Ovidiu Homorodean, Tudor Furdui Iancu, Gabriela Tuta, Bogdan Toma vor fi prezenti in spectacol.

Vor fi prezenti si membri “Coralei Armonia a Arhiepiscopiei Tomisului”.

„Mama mea spunea de fiecare data ca publicul este cel mai bun critic si tocmai din acest motiv va lasam pe dumneavostra sa apreciati calitatea spectacolului pregatit cu atata drag de noi „, a mai spus Petre Murarescu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.