Criminalul din Vaslui a fost găsit mort

Share:

Criminalul din Vaslui care şi-a măcelărit soţia şi şi-a înjunghiat fiica a fost găsit mort.

Bărbatul şi-a luat viaţa, exact aşa cum ameninţase că va face.

Anchetatorii îl căutau de trei zile şi ieri reuşiseră să-l localizeze după semnalul de la telefonul mobil şi l-au găsit spânzurat de un copac, într-o pădure din apropierea satului.

Soţia lui renunţase la ordinul de protecţie cerut în instanţă chiar cu o zi înainte să fie ucisă.

Ucigaşul a spus că regretă că şi-a rănit fiica.

Criminalul de la Poienesti a fãcut dezvãluiri, la telefon, unor apropiati ai familiei, dezvăluie vremeanouă.ro.

Plângând, acesta a povestit motivul care l-a determinat sã ajungã la crimã. Constantin Fântânaru a spus cã a vãzut negru în fata ochilor dupã ce a transferat, în contul sotiei, 44.000 de euro. Cu banii acestia femeia a cumpãrat o locuintã iubitului ei. Apoi i-a cerut, din nou, 4.000 de euro. Si acesti bani au intrat în contul femeii, dar nu a fost de ajuns. A cerut alti bani motivând cã iubitul ei a avut un accident în Italia si are nevoie.

Aceasta a fost discutia purtatã de Fântânaru, la telefon, a doua zi dupã ce a fãcut oribila crimã. “Am vãzut negru în fata ochilor când mi-a cerut alti bani, pentru iubitul ei”, a spus bãrbatul. Asearã acesta a renuntat sã mai sune, dar a trimis mesaje membrilor familiei. Unul a fost trimis cãtre fiul lui în care îi spunea ce sã facã cu afacerea pe care bãrbatul o pusese pe picioare, dar a trimis si fetei un mesaj în care se presupune cã si-a cerut scuze. Asta si în conditiile în care Constantin Fântânaru a spus cã regretã foarte mult cã si-a lovit fiica cu cutitul.

Aceasta a spus prietenilor, de pe patul de spital, cã s-a bãgat între ei si asa a încasat loviturile de cutit ale tãtãlui ei, care lovea fãrã sã se uite ca un taur furios.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.