Dragnea îl vrea pe Dâncu în conducerea PSD

Liviu Dragnea, candidat la funcţia de preşedinte al Partidului Social Democrat, aflat în turneu electoral, a declarat la Cluj că ar vrea ca Vasile Dâncu să-i fie alături.

„Am venit să-i fac o solicitare publică lui Vasile Dâncu să revină alături de partid, să fie mai activ în a sprijini partidul. Sper să accepte pentru ca social democraţia are nevoie de Vasile Dâncu”, a declarat Liviu Dragnea.

Acesta le-a spus membrilor de partid că vrea să facă echipă la conducerea partidului cu Valeriu Zgonea, dar şi cu clujeanul Vasile Dâncu. „Cu Vasile Dîncu voi câștiga alegerile”, a spus Dragnea.

Întrebat de ce nu-i face o propunere similară şi lui Ioan Rus, Dragnea a declarat că acesta a fost mai aproape de partid decât Dâncu, acesta din urma plecând din partid în urmă cu câţiva ani. „Ioan Rus, în opinia mea, este unul din oamenii politici cu greutate foarte mare pe care i-a avut aceasta țară. Ioan Rus a decis el să stea mai departe de politică, dar cred ca e un politician de marcă al acestei ţari”, a spus preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Acesta a mai declarat la Cluj că Victor Ponta are destul sprijin politic să guverneze în continuare, cu toate problemele pe care le are cu justiţia. „Victor Ponta conduce un Guvern cu rezultate foarte bune pentru societate și pentru economie”, a mai spus Dragnea.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.