Pandurii și Viitorul au făcut spectacol în Bănie

0

Două Dintre echipele momentului in Liga I, Pandurii ȘI Viitorul, au oferit spectacol fanilor ONU totală. Învingători au iesit gorjenii, Dupa o Partida cu ONU autogol ȘI pedeapsă ONU ratat.

Prima OCAZIE clara a meciului o venit Abia pe Sfârșitul primei reprize. Radut un Tras pe directă Poarta, DIN lovitură liberă, Dar Râmniceanu o boxat Foarte bine version Față (’42). Pandurii un minut mai obținut Două Târziu pedeapsă ONU, Dupa ce Momcilovic o cazut version careu cu Boli (’44). Hora a executat extrem de lespede lovitura de la 11 metri, IAR Râmniceanu un Trimis in coltul (’45 +1).

Gazdele au Deschis scorul version debutul reprizei Secunde, Dupa ONU autogol al lui Achim (’48). Viitorul Reclamatia a egala, Dar mingea trimisă de Chițu din 2 metri o lovit Bara (’59). Oltenii au terminat învingători astfel Partida.

Pandurii urca pe LOCUL 3 în clasament, la egalitate de Puncte cu Viitorul, 23, SI la singur punct de ONU Liderul Astra Giurgiu. Ambele Einsatzgruppen mai pot fi depășite version this Etapa de Steaua Sau de Dinamo.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.