Premieră: Caged Birds. Freedom in Progress

0

Caged Birds. Freedom in Progress – 11 octombrie, ora 17.00
Performance de Irinel Anghel | Maratonul Teatrului Independent – Bucharest Fringeprima şi ultima reprezentaţie
cu Irinel Anghel,Smaranda Găbudeanu,Cristina Lilienfeld,
Marian Cîtu. 
Negociem definiţii. Redefinim conceptul de spectacol care înainte de a deveni altceva se dizolvă în „fapt de ne-numit”. Caged Birds este o „libertate în construcţie”, este o experienţă prin care trecem cu toţii, artişti şi spectatori, inspirată de poemul Mayei Angelou – „I know why the caged bird sings”.
Nu ne putem experimenta libertatea decât în prezenţa constrângerilor. Şi dacă ele nu există, ni le vom crea.

Irinel Anghel (artist interdisiplinar – performer vocal, performance artist, compozitor, designer), Smaranda Găbudeanu (actor, performance artist), Cristina Lilienfeld (coregraf, dansator, performance artist) si Marian Cîtu (sound designer) formează o echipă ce se regăseşte în multe proiecte din ultimii doi ani iniţiate şi coordonate de Irinel Anghel: Muzele de la Muzeu, Aeroportul Oniria, Backtothefuture, All Inclusive, Luna, Salată cu Kosmos, What about your freedom?

Acestea se plasează în categoria artistică “other”, “all-round” ori “crossover” indicând astfel situarea într-un spaţiu comun al tuturor artelor printr-o fuziune ce combină teatrul cu muzica, cu dansul, cu arta vizuală, cu arta vie, până la naşterea unui gen hibrid fără nume.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.