Gorghiu susține că a fost amenințată de Cazanciuc

0

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a scris pe pagina sa de Facebook că este ţinta unei „campanii premeditate şi politice”, asta după ce ministrul Justiţiei Robert Cazanciuc a ameninţat-o că „opinia publică va afla în curând cine este Alina Gorghiu”.

„Înaintea moțiunii de cenzură am fost amenințată public de către Ministrul Justiției, rudă cu Victor Ponta, că opinia publică va afla în curând cine este Alina Gorghiu. Iată încă o dovadă că este o campanie premeditată și politică. Sunt curioasă dacă în implementarea acestei campanii au fost folosiți și angajați ai statului, consilieri ai Prim-ministrului, plătiți din bani publici.

În privința mea, lucrurile stau foarte clar: dacă Victor Ponta, Dan Șova, Sebastian Ghiță și asociații lor politici vor dovedi că 0,00001% din acuzațiile pe care le răspândesc sunt adevărate voi părăsi nu doar funcțiile politice, ci mă voi retrage din viața politică. Vor face și ei la fel, în caz contrar? Știm bine că nu. Acești oameni nu au decât apucături mafiote, nu știu decât să amenințe, să încerce intimidarea și să mintă”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Mai mult, aceasta a precizat că după moţiunea de cenzură, politicienii au făcut acuzaţii „fără fundament” la adresa ei, în mass media pro Ponta.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.