Bilete de 20 de lei la partida România-Finlanda

0

Cei 10.000 de suporteri care au achiziționat bilete virtuale la meciul dintre naționalele României și Finlandei, de joi, din preliminariile EURO 2016, le pot schimba în bilete gratuite reale, a anunțat președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, marți, într-o conferință de presă susținută la casa Fotbalului.

”Aseară am primit o veste extraordinară. Fotbaliștii tricolori se vor putea bucura de sprijinul suporterilor din tribună, la partida cu Finlanda. Putem disputa cu porțile deschise această partidă. Foarte rar o decizie a unei comisii de primă instanță a UEFA a fost întoarsă la apel. Am stabilit ca toți cei 10.000 spectatori virtuali să preschimbe biletele gratuite în bilete reale, până miercuri la ora 11,00”, a spus Burleanu, potrivit Agerpres.

Operațiunea se va desfășura conform unei proceduri publicate pe site-ul FRF. ”Ne dorim ca peste 50.000 de români să fie prezenți la stadion. Avem un preț unic cu 20 de lei distribuite după principiul primul venit, primul servit”, a precizat Burleanu.

Biletele s-au pus în vânzare pe site-ul http://bilete.frf.ro, varianta e-tickets, cu printarea biletelor acasă. Timpul scurt nu permite livrarea biletelor acasă.

De marți, de la ora 14,00, se vând bilete la casele de bilete Arenei Naționale, precum și în 500 de puncte din țară, la magazinele Germanos și Immedio. În premieră, casa de bilete din B-dul Basarabia va fi deschisă nonstop, iar celelalte până la ora meciului (21,45).

De asemenea, s-a constituit un grup de lucru care lucrează 24 de ore din 24, a precizat Burleanu. ”Adresăm un mesaj împotriva oricărei forme de rasism și xenofobie. Decizia inițială a comisiei de fond a UEFA a fost suspendată. Luni seară a fost o bucurie nemăsurată în cantonamentul tricolorilor de la Mogoșoaia. Toate cele trei inele de la stadion vor fi deschise. Finlanda va veni să câștige la București. Ei doresc șase puncte din ultimele două meciuri pentru a ocupa locul 3 și a accede la baraj”, a mai spus președintele FRF.

Răzvan Burleanu a venit marți la conferința de presă cu un tricou cu chipurile suporterilor care au luat bilete virtuale.

Meciul dintre naționalele României și Finlandei se va disputa cu spectatori, a anunța FRF, luni, după ce UEFA hotărâse inițial să aibă loc cu porțile închise.

”În urma pledoariei susținute de către juriștii Federației Române de Fotbal în fața Comisiei de Apel a UEFA, FRF a reușit să suspende toate sancțiunile care fuseseră decise în prealabil de către Comisia de Control, Etică și Disciplină a forului continental”, se arată în comunicatul FRF.

După meciul cu Grecia (0-0, la București, 7 septembrie), UEFA a decis sancționarea FRF cu obligativitatea de a disputa cu porțile închise următorul meci de pe teren propriu din cadrul preliminariilor EURO 2016. Pentru același meci s-a dispus și o amendă de 60.000 de euro, cele două sancțiuni fiind dictate pentru încălcarea articolelor 14 (comportament rasist) și 16 (2), litera c (pirotehnie) din Regulamentul Disciplinar.

FRF a fost sancționată și pentru incidentele de la meciul cu Ungaria (0-0, la Budapesta, pe 4 septembrie), amendată cu 70.000 de euro ca urmare a încălcării prevederilor articolului 16 (2), literele c (pirotehnie), e (banner ilegal), respectiv g și h (tulburări provocate de spectatori — lipsă de respect față de imnul național și lupte între suporteri) din Regulamentul Disciplinar.

Pe 20 august, Comisia de Control, Etică și Disciplină a UEFA a sancționată FRF cu o amendă de 17.000 de euro după incidentele de la meciul din deplasare cu Irlanda de Nord (0-0), ce a avut loc pe 13 iunie.

Partida dintre echipele României și Finlandei va avea loc joi, de la ora 21,45, pe Arena Națională, iar duminică se va juca meciul dintre Feroe și România, la Torshavn (19,00, ora României), ultimul al tricolorilor în Grupa D a preliminariilor EURO 2016.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.