„Lord Of The Dance – Dangerous Games”, la Sala Palatului

0

Cea mai nouă variantă a spectacolului „Lord Of The Dance” produs de celebrul dansator irlandez Michael Flatley, „Dangerous Games”, va fi prezentat marți, de la ora 20,00, pe scena Sălii Palatului din Capitală.

„Dangerous Games” prezintă o abordare nouă a spectacolului „Lord Of The Dance” din multe puncte de vedere. Flatley a decis să păstreze, pentru public, câteva dintre numerele celebre din „Lord of the Dance”, la care au fost adăugate proiecții holografice 3D, un sistem ce combină iluziile optice cu tehnologiile de ultim moment, pentru a crea efecte vizuale tridimensionale. Publicul va fi pentru câteva ore parte a unei lumi mitice în care bătălia dintre personajele pozitive și spiritele rele se va face pe aceeași scenă.

„Am vrut să facem ceva nou și mult mai dezvoltat. Am păstrat câteva dintre numerele celebre ale lui ‘Lord Of The Dance’; acestea rămân în show, dar am adăugat noi elemente”, a afirmat creatorul spectacolului, Michael Flatley, potrivit unui comunicat al organizatorilor din România, Project Events.

Printre artiștii care vor urca pe scena bucureșteană se numără Tom Cunningham, interpretul rolului Dark Lord, Alice Upcott, Little Spirit sau Nadine Coyle, cântăreața ce joacă rolul zeiței Erin.

Biletele, cu prețuri cuprinse între 100 de lei și 350 de lei, pot fi achiziționate din librăriile Librarium și Eminescu, Sala Palatului, magazinele Flanco, Domo, Vodafone, Orange, Carrefour, Palatul Național al Copiilor și magazinul BiletFan — stația de metrou Unirii 1, dar și online, pe biletoo.ro, bilet.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro, ticketstore.ro, ticketnet.ro și salapalatului.ro.

Prima reprezentație a irlandezilor a avut loc în 1996. În scurt timp, experimentații dansatori au transformat „Lord Of The Dance” în cel mai bun spectacol de dans din lume, realizând de fiecare dată spectacole cu casa închisă.

An de an, dansatorii de la „Lord Of The Dance” aduc în România magia luptei dintre bine și rău și a folclorului irlandez, transmise prin dans.

Analiștii „fenomenului Flatley” sunt de părere că „dacă ar exista un Premiu Nobel pentru dans, el ar trebui să-i fie dat lui Michael Flatley și spectacolului său”.

Următoarea reprezentație a artiștilor irlandezi în România va avea loc pe 7 octombrie la Sala Sporturilor din Brașov.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.