„Voi n-ați văzut nimic!” se joacă într-o parcare pe Calea Moșilor

0

Spectacolul „Voi n-ați văzut nimic!”, semnat de Alexandru Fifea, David Schwartz și Cătălin Rulea, se va juca joi, de la ora 18,00, în parcarea Decebal din Calea Moșilor nr. 60, în zona Bisericii Sf. Gheorghe.

Evenimentul, organizat în parteneriat cu Asociația Carusel, face parte din turneul urban — „București 2015: Voi n-ați văzut nimic!”, fiind un proiect finanțat de ArCuB, prin programul „Ești București”. La începutul lunii noiembrie spectacolul se va juca și în trei universități din București, informează un comunicat remis marți Agerpres.

„Alegerea unei parcări din centrul istoric ca loc de desfășurare a reprezentației este în directă legătură cu subiectul spectacolului: analizarea cu mijloace teatrale a contextului morții lui Daniel-Gabriel Dumitrache, tânăr bucureștean, în vârstă de 26 de ani, care practică meseria de parcagiu — așa cum e denumită în jargonul urban — și care a murit în incinta Secției 10 de Poliție din București, pe 4 martie 2014”, se arată în comunicat.

„Voi n-ați văzut nimic!” își propune analizarea și deconstrucția mecanismelor sociale și a discursului public din spatele acestei morți, precizează sursa citată.

Toate reprezentațiile se desfășoară cu acces gratuit și vor fi urmate de dezbateri cu publicul.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.