BCF lansează Depozitul 265, la aniversarea a 6 ani de activitate

Share:

Începând cu data de 1 octombrie 2015, în portofoliul Băncii Comerciale Feroviara a intrat Depozitul 265, un instrument de economisire simplu şi eficient pentru obiective pe termen scurt. Acest depozit se aliniază la o linie de produse ce inovează prin transparenţă, transformând experienţa bancară a clientului în mod substanţial, după o experienţă de 6 ani în domeniu.

Depozitul 265 este disponibil pentru clienţii ai Băncii Comerciale Feroviara care depun o sumă minimă de 1000 RON, angajându-se la respectarea perioadei contractuale de 265 zile. Beneficiul principal al clientului constă în încasarea uneia dintre cele mai mari dobânzi de pe piaţă la depozitele de acest tip – până la 2.65%, prin aplicaţia BCF Online.

Acest depozit poate fi constituit şi prin Internet Banking, iar situaţia sa va putea fi vizualizată de către client în timp real. Un alt avantaj îl constituie faptul că nu se va percepe comision la scadenţă, astfel economiile clientului rămân intacte.

Banca Comercială Feroviara are deja o tradiţie în crearea de produse de economisire, începând cu depozitele clasice şi continuând cu produse inovatoare, precum Depozitul 265 sau Făuritorul de Vise, lansat la începutul anului.

Banca Comercială Feroviara S.A. s-a lansat în anul 2009 cu un capital privat, integral românesc şi are în prezent 15 unităţi, în 11 oraşe importante ale ţării, oferind clienţilor săi, persoane fizice şi juridice, o gamă completă de servicii financiar-bancare, în lei şi valută.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.