O nouă cerere de internare în spital a lui Oprescu, respinsă

0

Conducerea Arestului Central al Poliţiei Capitalei a respins noua cerere a lui Sorin Oprescu, formulată de apărătorii săi, de internare în spital.

Conducerea Arestului Central al Poliţiei Capitalei a decis că cea de-a doua solicitare de internare a lui Sorin Oprescu nu este întemeiată, potrivit romanialibera.ro.

Răspunsul celor de la arestul Poliţiei Capitalei a venit în urma unor recomandări făcute de medicii Centrului Medical al Ministerului de Interne, cei care se ocupă de supravegherea stării de sănătate a deţinuţilor aflaţi în Arestul din Bucureşti. Aceştia au analizat recomandările făcute de medicii de la Spitalul Universitar, fişele lui Sorin Oprescu şi au decis că cea de-a doua solicitare de internare a edilului suspendat nu se justifică. Prin urmare, au recomandat respingerea cererii formulate de apărătorii lui Sorin Oprescu.

Avocaţii lui Sorin Oprescu au declarat că medicii i-au descoperit lui Sorin Oprescu afecţiuni noi, la ultimele investigaţii medicale făcute la Spitalul Universitar. Ei spuneau că ar fi apărut 12 boli despre care medicii nu ştiau până acum. Pe lângă diabet şi o boală cardiovasculară, despre care Sorin Oprescu ştia, avocaţii spuneau că acesta riscă să dezvolte un cancer pulmonar, pentru că investigaţiile au arătat un nodul pulmonar.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.