Campania de vaccinare antigripală va începe pe 15 octombrie

0

Campania de vaccinare antigripală va începe la timp, pe 15 octombrie, dozele de vaccin au fost achiziționate și se distribuie în teritoriu, a declarat, joi, la Târgoviște, ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu.

Întrebat de jurnaliști când va începe campania de vaccinare antigripală, în condițiile în care dozele de vaccin nu au ajuns până acum, de exemplu, la Direcția de Sănătate Publică (DSP) Dâmbovița, ministrul Sănătății a spus că nu vor fi întârzieri. ”Ca și anul trecut, 15 octombrie. Începe la timp (campania de vaccinare, n.r.) și sunt achiziționate dozele. Sute de mii de doze au și ajuns și se distribuie”, a afirmat ministrul Nicolae Bănicioiu.

Dozele de vaccin vor fi administrate gratuit persoanelor la risc, adică bătrânilor, bolnavilor cronici, copiilor și bătrânilor instituționalizați, femeilor însărcinate și personalului medical.

Ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, a participat joi, la Spitalul Județean Târgoviște, la inaugurarea proiectului european ”Dezvoltarea serviciilor publice electronice la unități sanitare în județul Dâmbovița”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.