Un român face senzație în K1!

0

Romanul Benjamin Adegbuyi a câștigat turneul piramidal al greilor din Denver, Statele unite, în gala Glory 24 care a fost transmisă de Digi Sport.

În semifinală, Benny l-a invins pe croatul Mladen Brestovac prin TKO in repriza a 3-a, după mai multe lovituri joase de picior care l-au pus pe adversar în imposibilitatea de a mai continua lupta în timp ce în cealalată semifinală olandezul Jahfarr Wilnis a câștigat și el înainte de limită, după două runde în fața australianului Ben Edwards.

În ultimul act, Benny Adegbuyi și Jahfarr Wilnis au început lupta echilibrat. Olandezul a răspuns mereu cu tehnici de braț la atacurile românului, care a punctat bine și cu loviturile de genunchi. După 3 reprize foarte disputate, în cele din urmă Benjamin Adegbuyi a fost declarat învingător cu o decizie 2 la 1 și va ataca din nou centura de campion al greilor, deținută de olandezul Rico Verhoeven, în luna decembrie, la Amsterdam, în Glory 26.

În co-main eventul galei, americanul Dustin Jakoby a câștigat prin TKO în repriza a 3-a la conaționalul său Wayne Barrett iar în meciul vedetă Joe Schiling din Statele Unite a obținut victoria după doar două reprize în fața olandezului Jason Wilnis care s-a accidentat la un picior după ce fusese trimis la podea odată în runda secundă.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.