Corneliu Ciontu (FDIN) face un apel la solidaritate pentru demnitate!

0

Președintele Frontului Demnității și Identității Naționale, Corneliu Ciontu, face un apel, într-un mesaj intitulat „Solidaritate pentru Demnitate”, la adresa milioanelor de români dezamăgiți de actuala clasă politică, cerându-le „solidaritate pentru demnitate și identitate națională, temelia tuturor națiunilor prospere”.

Vă prezentăm, în continuare, mesajul adresat de liderul FDIN, Corneliu Ciontu, românilor:

„Solidaritate pentru Demnitate

 Nu cu mult timp în urmă, pe scena politică românească și-a făcut debutul o nouă formațiune politică, Frontul Demnității și Identității Naționale.

De ce suntem front? Pentru că suntem realiști. Regăsirea demnității și identității naționale nu poate fi proiectul unui singur partid.

Cu acest gând, încă de la constituire am adus la un loc grupuri de forțe solidare, unite de același deziderat, recâștigarea demnității și identității poporului Român.

Doar prin forța și voința unui front comun, putem deveni o națiune cu cetățeni care se respectă între ei înșiși, care își respectă propriile valori, istoria și tradițiile, dar mai ales interesele naționale. În același timp vrem ca la rândul lor, cetățenii României să fie respectați de celelalte națiuni din Uniunea Europeană, din toată lumea.

Trebuie să subliniem că saltul de la deziderat la realitate s-a produs chiar la mai puțin de patru luni de la Congresul partidului de la Brașov. În acest răstimp la cei peste 5.000 de membri s-au adăugat aproape 7.000 de cetățeni, din care foarte mulți tineri semnatari ai adeziunlor de apartenență la FDIN.

În prezent, prioritatea Frontului Demnității și Identității Naționale este organizarea teritorială, înființarea de filiale în toate județele țării. De asemenea acordăm o atenție deosebită negocierilor cu alte partide cu doctrine asemănătoare pentru consolidarea eșicherului forțelor naționale.

Dragi Români, vă chemăm la solidaritate pentru demnitate și identitate națională, temelia tuturor națiunilor puternice și prospere.”

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.