Libra Internet Bank deschide o nouă sucursală în Iași

0

Libra Internet Bank deschide cea de-a doua sucursala in Iasi, amplasata pe strada Sfantul Lazar, nr. 49, bl. A1-3, aceasta devenind a 42-a unitate a sa.

“Deschiderea unei noi sucursale in Moldova demonstreaza increderea pe care o avem in potentialul de dezvoltare a pietei locale, Iasi fiind un oras cu un ritm de dezvoltare alert. Prioritatea noastra este sa fim prezenti acolo unde exista potential economic si unde clientii au nevoie de noi pentru a le oferi produse si servicii rapide de cea mai buna calitate”, a declarat Emil Bituleanu, Director General Libra Internet Bank.

Noua sucursala din Iasi va functiona in intervalul orar 09:00-17:00, de luni pana vineri, si va derula toate tipurile de operatiuni financiare, de la administrare de conturi curente la solutii de economisire, creditare si carduri.

Libra Internet Bank asigura produse si servicii bancare pentru companii, profesii liberale, IMM-uri si persoane fizice, prin intermediul unei retele alcatuite din 42 de sucursale, precum si prin canale alternative de distributie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet si Mobile Banking.

La jumatatea anului 2015, banca a raportat un profit record de 11,8 milioane lei, in crestere cu 40% fata de aceeasi perioada a anului 2014.

Mai multe detalii despre serviciile si produsele bancii si consultarea listei complete a sucursalelor Libra Internet Bank, accesati www.librabank.ro/contact.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.