Căderile de stânci blochează traficul pe Valea Oltului

Share:

Traficul a fost blocat complet marţi pe Valea Oltului din cauza căderilor de pietre de pe versanţi. Drumarii au intervenit pentru eliberarea drumului şi la scurt timp şoferii şi-au putut continua drumul pe un fir.

Pietre mari au căzut marţi de pe versanţii de pe Valea Oltului. La faţa locului au ajuns la faţa locului şi au reuşit să dea drumul la circulaţie pe un singur fir, ruta Râmnicu Vâlcea- Sibiu.

În Călimăneşti au căzut cantităţi mari de piatră care au rupt pur şi simplu plasele de protecţie. Din cauza ploilor din ultimele zile, terenul de pe versanţi s-a îmbibat cu apă şi a luat-o la vale. Potrivit România TV, pe DN7 există în continuare pericolul ca pe carosabil să cadă pietre mari.

„În acest moment mai este blocat un fir de circulaţie pentru că sunt stânci mari care nu s-au putut înlătura cu utilajele pe care le avem în dotare. Se încearcă spargerea bolovanilor. În zona respectivă exista o lucrare de protecţie cu plase ancorate, însă stâncile foarte mari au rupt plasele”, a declarat Lăcrămioara State, Şef Drumuri Naţionale Vâlcea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.