Florin Călinescu, în locul lui Bebe Cotimanis la Românii au Talent!

Share:

Actorul Florin Călinescu este noul membru al juriului emisiunii „Românii au talent”, acesta putând fi văzut de telespectatori începând din următoarea ediţie a show-ului difuzat de Pro TV.

ROMÂNII AU TALENT, cel mai urmărit show de divertisment din România, aduce în sezonul următor o surpriză de proporţii. Unul dintre cei mai talentaţi actori şi regizori, dar şi unul dintre cei mai iubiţi oameni din media românească, revine în televiziune, ca membru al juriului Românii au Talent, anunţă stirileprotv.ro.

„Am dat concurs şi, dintre mai mulţi concurenţi, m-am mirat şi eu că am avut această ocazie. Talentul meu principal este să vorbesc oamenilor. Mi-e dor de oamenii cărora mă adresăm, mă întreabă mereu pe stradă „unde eşti, ce faci?”. Nu ştiu de ce acum, există situaţii, timpi, timpuri, lucruri personale. La 20 de ani, nu aveam atâtea lucruri personale de ţinut în mână. M-am întors la o viaţă mai simplă şi am realizat că mai există timp pentru oameni. Unde altundeva? M-a chemat Merkel să prezint „Refugiaţii au Talent. Cred că mulţi români s-au lansat chiar în emisiunile mele. Cred că românii au mai mult talent decât alte popoare”, a spus Florin Călinescu.

Din primele informații, se pare că juratul pe care îl va înlocui Florin Călinescu este Bebe Cotimanis.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.