Donald Trump ironizează dezbaterea candidaților democrați

0

Dezbaterea de la Las Vegas dintre candidații democrați pentru Casa Albă nu l-a lăsat indiferent nici pe favoritul în cursa pentru desemnarea nominalizării republicanilor la alegerile prezidențiale de anul viitor, Donald Trump, care, deși cu alte ocazii și-a exprimat antipatia față de discuțiile politice, de această dată a comentat în timp real pe Twitter înfruntarea, făcând remarci despre concurenți, programul electoral și, bineînțeles, despre el însuși, comentează DPA.

În vârstă de 69 de ani, Trump este cotat cel mai bine în sondaje, cu o cotă de 23%, în cursa pentru desemnarea candidatului Partidului Republican la alegerile prezidențiale.

El nu a spus mai nimic despre substanța discuțiilor despre politica externă americană, imigrație și politica privind comerțul. În schimb, a postat remarci frivole, scrie DPA.

L-a criticat pe Lincoln Chafee, fost guvernator de Rhode Island, spunând că ‘în niciun caz’ nu și l-ar putea imagina cineva președinte. Despre Martin O’Malley, fost guvernator de Maryland, a spus că, „în calitate de fost primar de Baltimore, are extrem de puține șanse”.”Îmi pare rău, dar nu există nicio STEA pe scenă în seara asta”, a mai scris Trump pe Twitter în legătură cu dezbaterea de marți seară.

El și-a concentrat atacurile asupra favoritei democrate Hillary Clinton.”Acordul comercial este un dezastru. Ea a fost întotdeauna în favoarea acestuia”, a postat Trump despre schimbarea de poziție a lui Hillary Clinton în legătură cu Parteneriatul Trans-Pacific. „Cel mai dificil lucru pe care trebuie să îl facă (Hillary) Clinton este să își apere propriile decizii proaste”, a scris el mai târziu.

În timpul discuțiilor dintre candidații democrați despre intervenția Rusiei în Siria, el a postat: „Putin nu este prea neliniștit sau speriat”.

Probabil că Trump știe mai bine — a declarat într-un interviu recent că el și președintele rus Vladimir Putin ‘s-ar înțelege foarte bine’, comentează ironic DPA.

Însă în ciuda promisiunii de la începutul dezbaterii de două ore că „se va distra și că poate va învăța ceva”, Trump a scris imediat că discuția a fost „extrem de regizată și repetată”, dar și „plictisitoare”.

După ce la un moment dat s-a plâns de reclame, ulterior a părut a schimba canalele. „Wow, am un discurs (pe One America News Newtwork). Mult mai interesant decât dezbaterea”, a mai scris Trump.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.