Alexandros Motors inaugurează showroomul Great Wall din București

Share:

 Cel mai mare constructor chinez de automobile, Great Wall Motors, este din nou prezent în România, prin intermediul Alexandros Motors, în calitate de unic importator. Gama de modele moderne, calitatea recunoscută, precum și prețul extrem de competitiv pentru România au determinat Alexandros Motors să reia comercializarea modelelor Great Wall, rețeaua de dealeri și service fiind în acest moment în plină expansiune.

„Alexandros Motors deschide astăzi la București un showroom dedicat mărcii Great Wall și începe comercializarea modelelor Great Wall Hover 6 (SUV) și GW Steed 5 (Pick-up). Suntem unic importator pentru România al autovehiculelor produse de compania chineză și ne bucurăm că prin deschiderea acestui showroom venim mai aproape de clienții noștri și că, astfel, ni se deschid noi perspective pe piața locală. Cu această ocazie, marcăm și 10 ani de la demararea parteneriatului cu Great Wall Motors”, declară Stelios Savva, CEO Alexandros Motors România.

Great Wall Motors Company Limited a fost înființată în anul 1976 și este cea mai mare companie cu capital privat, producătoare de automobile din China, fiind listată la Bursa din Hong Kong. Recunoscută pentru capacitatea de producție uriașă și dezvoltarea continuă din ultimul deceniu, Great Wall Motors se află în topul primelor 10 companii private listate la bursă și între primele 30 de companii în funcție de cifra de afaceri din China.

Compania acordă o atenție sporită extinderii rețelei pe piețele internaționale, urmărind atât creșterea volumului la export, cât și reputația calităților produselor. Great Wall Motors are în prezent aproximativ 60.000 de angajați, un puternic centru de cercetări în tehnologiile de vârf ale construcției de automobile și o capacitate anuală de producție de peste 1,2 mil. de unități.

Cu 1,1 milioane de vehicule vândute în China, în 2014, producătorul este și cel mai mare exportator de pe piața chineză, impunându-se pe piețe precum Australia, Africa de Sud, America Centrală și de Sud, Asia-Pacific, Orientul Mijlociu și Rusia. Este, de altfel, și primul producător chinez care și-a stabilit o unitate de produție proprie în Europa, la Lovech (Bulgaria), fabrică inaugurată în 2012.

„Alexandros Motors reia, pe baza noilor premise, mult mai optimiste, comercializarea SUV-ului H6 și a Pick-up-ului Steed 5, care au un real potențial pentru piața din România și mai ales pentru infrastructura existentă în acest moment în țara noastră. Eforturile se vor îndrepta spre consolidarea rețelei de dealeri și servicii de calitate. Potențialii noștri clienți sunt nu doar persoanele fizice, ci și companiile mici și mijlocii cu activități în domenii precum agricultură, protecție și pază, construcții, utilități, distribuție etc.”, completează Stelios Savva, CEO Alexandros Motors România.

În prezent, rețeaua de comercializare dispune de cinci dealeri la nivel național și de propriul depozit de piese în Boldești-Scăieni, județul Prahova.

Despre Alexandros Motors

Compania Alexandros Motors, divizia auto a Alexandrion Grup România, a fost lansată oficial în ianuarie 2006 și este importator unic pentru România a unor branduri foarte apreciate din China: Great Wall, King Long și UN Forklift. De asemenea, oferă și servicii de finanțare în sistem de leasing operațional, prin– Alexandros Long Term Rental.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.