Accident grav în Caransebeş. 26 de persoane au fost rănite!

0

Un accident cumplit a avut loc, aseară, la Caransebeş. Peste 50 de angajaţi ai firmei de cabluri din oraş au văzut, aseară, moartea cu ochii. 26 de persoane au ajuns cu răni grave la spital. Cinci răniţi sunt cetăţeni slovaci.

Autobuzul transporta peste 50 de muncitori ai firmei de cabluri de la marginea oraşului.

În timp ce era în Caransebeş a intrat pe contrasens, a lovit maşina unei pizzerii, după care s-a oprit într-un stâlp. Impactul a fost devastator: rând pe rând, 26 de oameni au ajuns la Spitalul Municipal de Urgenţă.

Primii răniţi au fost transportaţi la spital de martorii accidentului. La faţa locului au sosit apoi mai multe ambulanţe şi echipaje SMURD. ISU Semenic şi autorităţile medicale au activat planul roşu de acţiune.

Unii pasageri au suferit contuzii sau traumatisme, alţii s-au ales cu fracturi de maxilar, mâini, picioare sau cu capul spart. O tânără din Turnu Severin are o fractură de coloană vertebrală şi a fost transportată la Clinica de traumatologie din Timişoara. Primele cercetări arată că şoferul autobuzului a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, unde s-a ciocnit cu o altă maşină, apoi s-a oprit într-un stâlp.

Majoritatea pasagerilor sunt din diferite localităţi din ţară şi sunt cazaţi la mai multe hoteluri din Caransebeş fiindcă lucrează la firma de cabluri pentru specializare. Autobuzul nu mai avea autorizaţie de transport de călători din septembrie.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.