Bănicioiu candidează la funcția de vicepreședinte PSD

Vicepreședintele PSD Nicolae Bănicioiu, ministru al Sănătății, a anunțat, vineri, că și-a depus candidatura pentru un nou mandat, subliniind că dorește să continue proiectele începute în activitatea din cadrul partidului.

”Guvernul României, în care PSD este principala forță politică, a arătat că se poate face o guvernare în interesul cetățenilor, cu rezultate reale pentru noi toți. Mi-am depus candidatura la funcția de vicepreședinte al PSD, pentru că vreau continui proiectele începute în activitatea mea în cadrul partidului. Suntem împreună de mult timp și am trăit, în decursul anilor, și momente grele în acest partid, dar am demonstrat că am rămas uniți, iar Congresul Extraordinar de duminică va arăta din nou că formăm o echipă”, a afirmat Bănicioiu, într-o declarație de presă transmisă Agerpres.

El a adăugat că va rămâne membru al ”echipei PSD”, indiferent de funcția pe care o va ocupa. „Voi continua să mă lupt ca membru de partid și din funcția de ministru pentru a duce la îndeplinire programul politic al PSD și voi rămâne membru al echipei PSD, indiferent de funcția pe care o voi ocupa în continuare în cadrul partidului”, a precizat ministrul Sănătății.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.