Titu Gheorghiof dă târcoale pe la Parlament

0

Fostul liberal şi ministru pentru Relaţia cu Parlamentul, Titu Gheorghiof (în prezent simpatizant al ALDE), exilat ca consul la Gyula în Ungaria, dă de câteva zile târcoale Senatului, adăstând îndelung la cabinetul preşedintelui Tăriceanu.

Zvonistica internă se referă la o intenţie a preşedintelui de a-i oferi un adăpost călduţ amicului său, dar nu între (prea) numeroşii consilieri pe care îi are deja, ci într-o funcţie în care acesta să mai şi muncească. Nu este însă hotărât pe cine să sacrifice din organigrama Senatului, cu atât mai mult cu cât cei deja în funcţii sunt specializaţi în problematica de zi cu zi a instituţiei, iar o calificare a lui Gheorghiof ar putea dura prea mult. Poate mai mult decât mandatul lui Tăriceanu, ceea ce i-ar crea contracandidatului o problemă – cea cu vrabia din mână şi cioara de pe gardul… Senatului.

Probabil, însă, că nu aceasta este cea mai mare dintre problemele care îl fac pe Tăriceanu, în ultima vreme, extrem de irascibil şi de nemulţumit. Atât de nemulţumit încât a refuzat să semneze o notă adresată Guvernului prin care se solicita aducerea salariilor angajaţilor celor două Camere ale Parlamentului la nivelul celor din Guvern – conform schemei generale.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.