Prahova Classic Nights

0

Castelul Cantacuzino din Bușteni are plăcerea să anunțe următoarele două concerte din cadrul conceptului Prahova Classic Nights, care vor avea loc în datele de 24 -25.10.2015!

De această dată, sala de festivități a castelului va răsuna în acordurile clasice ale distinsei mezzosoprane Margarita Mamsirova, care, de altfel, este și gazda impresionantelor concerte.

Alături de domnia sa, vor interpreta pe scena Castelului și alte stele ale Teatrului Bolshoi din Rusia: binecunoscuta soprană Larisa Rudakova, renumitul tenor Vsevolod Grivnov, acompaniați de pianista Margarita Petrosyan, obișnuiți de altfel ai Castelului Cantacuzino, încă din sezonul trecut!

Operele interpretate pe durata celor două concerte vor cuprinde arii ale unor faimoși compozitori universali precum: Giuseppe Verdi, Gaetano Donizetti, Richard Wagner, Mikhail Glinka, Piotr Tchaikovsky, Sergei Rachmaninoff și mulți alții.

Pentru aceste concerte, Castelul Cantacuzino pune la dispoziție transport gratuit, de la București și Brașov! Pentru informații suplimentare puteți suna la numerele de telefon: 0731144950, 0731144960. Biletele pentru fiecare zi de concert pot fi achiziționate din incinta Castelului Cantacuzino, precum și de pe website-urile: www.cantacuzinocastle.com,www.prahovaclassicnights.com, www.bilete.ro, www.bilet.ro!

Reamintim că, cel de-al doilea sezon Prahova Classic Nights a debutat în data de 27 septembrie 2015 și va cuprinde concerte de muzică clasică, până anul viitor în luna mai, 2016!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.