Premieră în homeopatia românească!

0

Vineri, 16 octombrie, începe la București, primul seminar susținut în România de Dr. Rajan Sankaran, unul dintre cei mai recunoscuți medici homeopați la nivel mondial, cu o experiență de peste trei decenii. Seminarul “De la Similia la Sinergie” este destinat medicilor și farmaciștilor homeopați.

În cadrul seminarului vor fi prezentate cazuri clinice și modul în care dr. Sankaran aplică analiza clasică a cazului alături de metoda senzației. De asemenea, va explica cum contribuie combinarea celor două abordări, printr-un efect sinergic, la selectarea cu o mai mare acuratețe a remediului similimum.
În plus, Dr Rajan Sankaran va efectua o consultatie live in cadrul seminarului, pentru a exemplifica concret metodele sale de lucru.

Seminarul “De la Similia la Sinergie” va avea loc vineri, sâmbătă și duminică (9-17), la hotelul Rin Grand Hotel Vitan.
Vineri, între orele 18-20, va avea loc o întâlnire dedicată medicilor de orice specialiate și publicului larg, sub titlul “Potentialul homeopatiei”. Vor fi furnizate informații despre noi metode de tratament homeopatice, care pot fi aplicate în paralel cu metodele alopate aplicate în orice afecțiune pe care medicii deja o tratează.

Homeopatia nu cere și nici nu impune renunțarea la medicina alopată, ci unirea resurselor și metodelor de care dispun cele două abordări. Studiile de caz prezentate de dr. Rajan Sankaran vor evidenția în forma cea mai clară potențialul medicinei homeopate, nu doar în tratarea bolii, ci a Omului ca întreg.
În cadrul evenimentului va fi lansată versiunea în română a ultimei cărți a dr. Sankaran,“From Similia to Synergy”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.