Ioana Maria Vlas o critică dur pe Elena Udrea

1

Ioana Maria Vlas a vorbit în exclusivitate pentru România TV despre problemele cu justiţia ale Elenei Udrea şi despre perioada în care aceasta din urmă a fost arestată. Mama FNI o sfătuieşte pe fosta blondă de la Cotroceni să nu se mai plângă de condiţiile din arest şi să-şi asume responsabilitatea pentru propriile fapte.

După ce sute de mii de români au fost ţepuiţi prin cel mai mare joc piramidal care a fost organizat vreodată în România, „mama FNI” s-a retras într-un sat din Sibiu. Asta după ce a stat 5 ani în puşcărie. Recent, fosta condamnată a vorbit despre cazul Elenei Udrea.

„Trebuie să înţeleagă Udrea, ca şi orice cetăţean, că dura lex, sed lex. Adică legea e dură dar trebuie să te supui ei. Şi pe de altă parte ca orice cetăţean român este egal în faţa legii şi trebuie să răspundă pentru faptele sale . Cu Băsescu sau fără Udrea, trebuie să răspundă pentru ce a făcut în faţa legii şi cei care se vor exprima cu privire la aceste fapte vor fi judecătorii aşa că nu are decât să aştepte ca judecatorii sa o judece.

Udrea se plânge degeaba pentru că în arest există reguli şi trebuie urmate. N-au fost nici pentru ea făcute, nici pentru alţii, sunt regulamente de ordine interioara pe care tre să le urmezi.

Doamna ar trebui să se gândească că alţii au fost inaintea ei acolo şi alţii după şi nu am auzit pe nimeni să se plângă atât de fantastic. Eu am stat 5 ani. M-aţi auzit plangându-mă? Nu este chestie de bun simţ şi responsabilitate, daca eşti vinovat de ceva fă bine şi asumă-ţi responsabilitatea şi trage până la capăt pedeapsa pe care o meriţi. Facem prea mult caz de această persoană. La Târgşor există condiţii mai bune decât la arest şi sunt oameni care aşteaptă de la cei închişi să le răsplătească respectul cu care sunt trataţi. Doamna Udrea ar face bine să se gândească să se apere, nu să se vaite tot timpul. Mie chestiunea asta nu-mi place”, a declarat Ioana Maria Vlas.

 

Citește și
1 Comentariu
  1. Sorin Ovidiu Vantu spune

    Nu ti-e rusine escroaco Vlas sa spui ca tu te-ai supus justitiei? Pai tu ai facut „arestul preventiv” in Israel, la SPA, si cu asta ai ingreunat si prelungit toate procesele. Iar de platit daune, zero lei. Ar trebui sa ti se puna poprire pe vorbit si pe pensie ca pana termini de despagubit lumea. In locul tau si al celorlalti nenorociti ca voi plateste AVAS-ul, adica eu. Mars, nenorocit-o!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.