Dragnea vrea să modernizeze PSD

PSD are nevoie de o schimbare la față pentru că, în ultimul timp, nu a răspuns la anumite întrebări pe care le-a pus populația și nu a reacționat la o anumită vibrație a acesteia, a declarat Liviu Dragnea, înainte de începerea Congresului extraordinar al partidului.

Am emoții pentru mine și pentru partid și pentru dorința de a fi astăzi un moment al unui nou început. Am multe mesaje care s-au putea să doare pe unii, să-i bucure pe foarte mulți. Doresc să nu iasă vicepreședinți aleși de bilețele. Nu vreau să mai văd bilețele prin sală și le-am spus asta. Funcțiile le dau șansa de a munci mai mult.

De la președintele executiv am multe așteptări. Am de la el așteptările pe care le-a avut Victor Ponta de la mine. Ce am făcut eu pentru partid vreau să facă și el. Să muncească, să fie loial și să ajute fiecare membru și partidul în ansanblu. Trebuie să aibă în vedere țara, bunăstarea și modernizarea partidului.

E nevoie de modernizarea partidului pentru că prea mult timp nu am răspuns la vibrațiile populației și nu am dat răspuns la niște întrebări. Voi vorbi pe scenă despre aceste întrebări”, a declarat Liviu Dragnea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.