Gabriel Oprea: Sunt alături de PSD

0

Guvernul Ponta a făcut bine românilor, fapt demonstrat de datele oficiale, a susținut Gabriel Oprea în cadrul unui discurs susținut la Congresul extraordinar al PSD. Acesta a mai precizat că este mândru să lucreze alături de PSD și că a făcut alegerea de a rămâne în acest parteneriat pentru a preferat să aleagă ce este corect, nu ce este avantajos.

Am onoarea de a mă adresa celui mai mare și mai puternic partid din România. Mulțumesc și pentru colaborarea ireproșabilă pe care PSD și UNPR au avut-o, prin care am arătat că suntem oameni de cuvânt, că avem principii solide și că suntem parteneri pe termen lung pentru România. Mulțumesc și pentru responsabilitatea și eficiența guvernului condus de Victor Ponta!

Am arătat că împreună știm să generăm creștere economică și să o ducem în buzunarele românilor, că știm să gestionăm educația, sănătatea și restul domeniilor importante. Guvernarea a făcut bine românilor, fapt demonstrat de cifrele care arată creșterea nivelului de trai. Eu mă bucur că UNPR face parte din această echipă de succes și sunt mândru că am contribuit, sunt mândru că ne ținem de cuvânt pentru România.

Ziua de azi e foarte importantă pentru PSD și pentru întreaga societate. Îl felicit pe liderul PSD, prietenul Dragnea pentru alegerea sa în fruntea celui mai mare partid din România și îi urez succes.

Vă felicit pentru demonstrația de forță prin care ați ales cu toții conducerea. Vă felicit și pentru că veți avea în echipa de conducere atât oameni cu experiență, cât și tineri energici și entuziaști. Acestea sunt principalele arme în bătăliile politice din anul viitor: experiența și entuziasmul sunt ingredientele. Sunt convins că se va vedea rezultatul la alegerile de la anul.

Știți că mă țin de cuvânt. Am ales ce era corect, nu avantajos pentru că eu cred sincer în acest parteneriat. Cred că PSD și UNPR ar însemna mai mult împreună decât separat. România are nevoie de experiență, profesionalism, verticalitate.

Siguranța și securitatea națională vor fi apărate. Așa să ne ajute Dumnezeu”, a spus Oprea.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.